Lysten til at byde hinanden på det bedste – ikke det største.

Mikrobryggeri

Historien om Fatdane startede i 2015, hvor vi som nogle af de første besluttede os for at skabe et mikrobryggeri, der lavede sodavand.

Idéen er den samme som hos andre mindre bryggerier: Vi vil udfordre den eksisterende industri, som producerer med lav fokus på bæredygtighed og økologi.

Siden da har vi solgt millioner af flasker i både Danmark, Schweiz, USA, Canada, Sverige, Finland og England samt en række andre eksportmarkeder.

Fatdane - It's all good!

Vores filosofi er enkel - vi vil skabe ærlige produkter, som kan nydes med god samvittighed

Vi har droppet alle unødvendige farvestoffer og konserveringsmidler i vores produkter. Lige fra begyndelsen har vi ønsket at sætte højere standarder for nytænkning og brug af rigtige råvarer. Vi er kompromisløse i vores søgning efter den bedste økologiske smag - helt uden pesticider og andre skadelige stoffer.

Kvalitet

Når vi er på jagt efter nye smage, er det med udgangspunkt i, hvad vi kan finde lokalt og økologisk. Vi samarbejder tæt med landmanden og sikrer at vores saft er helt perfekt - hver gang!

Økologi

Økologi er godt for grundvandet, diversiteten og vores alles sundhed. Fatdane arbejder for en verden, der tænker og handler økologisk - til glæde for dyr, mennesker og vores planet.

Made in Denmark

Alle varianter produceres lokalt og i Danmark. Vi forsøger at nedbringe transport på landevejen så meget som muligt, og har produktion i Danmark. Så sparer vi nemlig miljøet for unødvendig udledning af Co2.

Mixere med nordisk autencitet

Vores økologiske mixer sortiment er skabt til de situationer, hvor du vil hygge, feste og nyde andres selskab.